Cekinček Bioresonanca

Cekinček Bioresonanca

Cekinček Bioresonanca je program, posebej prilagojen za podporo poslovanju bioresonančne dejavnosti . Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja bioresonančnega terapavta. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene tej dejavnosti.
Cena z DDV na mesec:
36,60 €

Blagajniški program za fitnes salone 

 

 

Cekinček Bioresonanca je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete in nič več in nič manj, zato je prava rešitev za vas.

 

Cekinček Bioresonanca je program, posebej prilagojen za podporo poslovanju bioresonančne dejavnosti . Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja bioresonančnega terapavta. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene tej dejavnosti.

 

Cekinček Bioresonanca je lahko povezan s spletnim računovodstvom miniMAX, kar v praksi pomeni, da se recimo blagajna poknjiži v računovodstvo avtomatično preko interneta

 

Cekinček Bioresonanca potrebuje za svoje delo blagajniški tiskalnik, ostali dodatki pa so opcijski. Podpira delo z zaslonom na dotik.

 

Predznanje računalništva ni potrebno , saj je rokovanje s Cekinčkom enostavno in prilagojeno prodaji tehničnega blaga dejavnosti.

 

 

Značilnosti Cekinček - Bioresonanca

 • davčno potrjevanje računov
 • kartoteka stranke s specifičnimi vpisnimi polji prilagojenimi za bioresonančne terapije
 • zgodovina prometa in obiskov stranke
 • naročanje po terapevtih
 • opcijsko naročanje preko spleta
 • prilagojeni izpisi za potrebe izvidov

Sorodni izdelki

  Cekinček
  Cekinček je program za vodenje poslovanja v trgovini na drobno, prodajalni, salonu, pekarnici, slaščičarni, fotokopirnici, zlatarni, ... Cekinček ni samo še eden izmed programov za trgovino. Od ostalih ga razlikujejo tri pomembne lastnosti: specializiranost za vašo dejavnost: | povezava s spletnim računovodstvom miniMAX | enostavna uporaba in odlična podpora | Ponudba ustrezne računalniške opreme dopolnjuje prijaznost do uporabnika in naredi Cekinčka za "rešitev na ključ" oziroma "vse pod eno streho".
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Frizer
  Cekinček Frizer je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Frizer je program, posebej prilagojen za frizerski salon. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja frizerskega salona. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene frizerski dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  36,60 €
  Cekinček Kozmetika
  Cekinček Kozmetika je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Kozmetika je program, posebej prilagojen za kozmetični salon. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanjakozmetičnega salona. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene kozmetični dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  36,60 €
  Cekinček Fitness
  Cekinček Fitness je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Fitness je program, posebej prilagojen za fitnes salon. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja fitnes salona. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene kozmetični dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Tekstil
  Cekinček Tekstil je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Fitness je program, posebej prilagojen za trgovine s tekstilom. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja tekstilne prodajalne. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene tekstilni dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Obutev
  Cekinček Obutev je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Obutev je program, posebej prilagojen za trgovine z obutvijo salon. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja prodajalne s čevlji. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene dejavnosti prodajaln s obutvijo.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Zlatar
  Cekinček Zlatar je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Zlatar je program, posebej prilagojen za zlatarne. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja zlatarske dejavnosti. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene tej dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Mesar
  Cekinček Mesar je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Mesar je program, posebej prilagojen za mesnico. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja mesnice. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene mesarski dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček FOTO
  Cekinček Kopirnica je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Kopirnica je program, posebej prilagojen za prodajo fotokopirnih storitev. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja prodaje fotokopirnih storitev. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene prodaji fotokopirnih storitev.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Živila
  Cekinček Živila je program, posebej prilagojen za živilsko trgovino. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja trgovine z živili. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene dejavnosti. Cekinček Živila je lahko povezan s spletnim računovodstvom miniMAX, kar v praksi pomeni, da se recimo zaključek blagajne, prevzem,.. poknjiži v računovodstvo avtomatično preko interneta.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Potnik
  Cekinček Potnik je program, posebej prilagojen za potniško prodajo po terenu. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, dodana pa mu je specifika potniške prodaje. Cekinček Potnik je lahko povezan s spletnim računovodstvom miniMAX, kar v praksi pomeni, da se računi avtomatično poknjižijo v račnovodstvo.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Optik
  Cekinček Optik je program, posebej prilagojen za optike. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, dodana pa mu je specifika, ki se pojavlja pri optikih. Cekinček Optik je lahko povezan s spletnim računovodstvom miniMAX, kar v praksi pomeni, da se računi avtomatično poknjižijo v račnovodstvo. Cekinček Optik potrebuje za svoje delo blagajniški tiskalnik, ostali dodatki pa so opcijski. Podpira delo z zaslonom na dotik. Predznanje računalništva ni potrebno, saj je rokovanje s Cekinčkom enostavno, prilagojeno dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Cvetličarna
  Cekinček Cvetličarna je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete in nič več in nič manj, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Cvetličarna je program, posebej prilagojen za prodajo cvetja in ostalega cvetličarskega blaga. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja cvetličarne. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene tej dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Prenosni telefoni
  Cekinček Prenosni telefoni je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete in nič več in nič manj, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Mobitel je program, posebej prilagojen za prodajo mobilnih telefonov in ostalega tehničnega blaga. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja s tehničnim blagom. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene tej dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Vulkanizer
  Cekinček Vulkanizer je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete in nič več in nič manj, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Vulkanizer je program, posebej prilagojen za vulkanizersko delavnico. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja vulkanizerja. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene tej dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Bar
  Cekinček Bar je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete in nič več in nič manj, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Bar je program, posebej prilagojen za poslovanje gostinskega lokala, bar-a, slaščičarne, pekarnice ali manjše gostilne. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja gostinstva. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene tej dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  48,80 €
  Cekinček Heavy Duty
  Cekinček - "heavy duty" je visoko zmogljiva blagajna, primerna za delovanje kot POS sistem na zelo obremenjenih prodajnih mestih. kjer je hitrost odločilnega pomena. Optimizirana blagajna, ki praktično onemogoča zlorabo operaterja. Možnost navezave na katerikoli zaledni informacijski sistem.
  Cena z DDV na mesec:
  36,60 €
  Cekinček Ambulanta
  Cekinček Ambulanta je enostaven za uporabo, vsebuje vse, kar pri svojem delu potrebujete in nič več in nič manj, zato je prava rešitev za vas. Cekinček Ambulanta je program, posebej prilagojen za podporo ambulantnemu poslovanju. Vsebuje vse standardne funkcije Cekinčka, poleg tega pa je dodana specifika poslovanja ambulante. Prav tako so nekatere standardne funkcije spremenjene in prilagojene tej dejavnosti.
  Cena z DDV na mesec:
  36,60 €
  Cekinček in Spletna trgovina elShop
  Cekinček vam omogoča celovito sinhronizacijo vašega prodajnega programa s spletno trgovino. Na ta način si prihranite veliko časa za posodabljanje vašega prodajnega programa, zalog, cen, ... Prav tako lahko opravljena naročila enostavno prenesete nazaj v program. Podpira davčno potrjevanje računov!
  Cena z DDV na mesec:
  157,38 €
  Cekinček Davčna blagajna
  Cekinček davčna blagajna na Android pametnih telefonih je rešitev za prenosno izdajanje davčno potrjenih računov najrazličnejših dejavnosti. Izpis je predviden na prenosnem baterijskem tiskalniku, ki skupaj s pametnim telefonom tvori praktično in mobilno prodajno mesto za izdajo gotovinskih računov po novi zakonodaji. Cekinček Davčna blagajna ni zgolj samo še ena izmed mnogih "mobilnih rešitev" za davčno blagajno! Od ostalih jo razlikuje možnost povezljivosti s stabilnim "back-Office" programom Cekinček, ki pokriva celo paleto funkcionalnosti, ki so nujno potrebne za resno poslovanje. Podatki se prenašajo s "pametnega telefona" v Cekinček na računalniku, hkrati pa se podatki cenika udobno pripravijo na računalniku in prenesejo na pametni telefon.
  Cena z DDV na mesec:
  10,90 €
  Izdelava spletne trgovine
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za komunikacijo na strani
  Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih